Een grote neus, voor sommige erg vervelend

Veel cosmetische ingrepen die in de wereld worden uitgevoerd hebben betrekking op de neus. Het gezicht is natuurlijk het uiterlijke kenmerk wat voor iedereen altijd goed zichtbaar is. De neus is zeer bepalend voor het uiterlijk van het gezicht. Een grote neus is voor sommige mensen erg vervelend, omdat deze de balans van het complete gezicht kan verstoren.

Er zijn echter behandelingen die kunnen worden uitgevoerd door een cosmetisch arts waarbij het mogelijk is om de neus te verkleinen. Ook wel <a href="http://www.beneclinic vytorin 10 40 generic.be/neuscorrectie/” target=”_blank”>neuscorrectie genoemd. Bij deze behandeling kan zowel de grootte als de vorm van de neus worden aangepast. Ook kan ervoor gezorgd worden dat de luchtinname via de neus verbeterd wordt. Hierdoor zou iemand ook van snurkproblemen af kunnen komen. De cosmetische ingreep waar we het over hebben is een neusverkleining. Een ingreep die erg precies gedaan moet worden en veel ervaring op dit gebied vereist.

Neusverkleining

cosmetische ingrepenWanneer een te grote neus voor u vervelend is en deze graag zou willen verkleinen dan kan een plastisch chirurg een neusverkleining toepassen. De neus bestaat voornamelijk uit kraakbeen en om de vorm en de grootte van de neus te kunnen aanpassen moeten er delen van dit kraakbeen worden verwijderd. Om dit te doen hoeft de arts in de meeste gevallen geen snede aan de buitenkant van de neus te maken. De meeste correcties aan de neus kunnen namelijk via de neusgaten uitgevoerd worden. Overigens is dit niet altijd een garantie. Afhankelijk van de aanpassing die aan de neus uitgevoerd moet worden kan het voor een cosmetisch arts toch nog noodzakelijk zijn om een snede aan de buitenkant van de neus te maken. Het beste kunt u uw probleem uitleggen aan een arts zodat deze u een professioneel advies kan geven wat betreft de beste behandelwijze. Laat u goed voorlichten.

Tekenen van het ouder worden

Een man of vrouw zal in de loop van de jaren ook ouder gaan worden. Sommige mensen hebben hier veel moeite mee. Bijvoorbeeld het gezicht kan minder strak worden. Ingrepen als de mini facelift uit de cosmetische chirurgie kunnen iemand er ook weer jonger uit laten zien.